prima pagina
prima pagina
prima pagina prima pagina accesul spre cabana servicii de cazare vizitarea Bucovinei silvoturism echitatie
prima pagina
      Zona Codru Voivodesei se afla la confluenta unor trasee turistice culturale care leaga Manastirea Sucevita de Manastirea Putna si de Biserica Bogdana din Radauti. Accesul se face pe drumul forestier Horodnicul Mare care este in stare foarte buna in tot timpul anului.


Deplasarea cu masina:
  1. Dinspre Suceava, urmati indicatorul spre Radauti; in centrul orasului Radauti, la primul semafor faceti stanga spre Sucevita; la intrare in comuna Marginea faceti dreapta spre Putna; la 1 km dupa intersectie faceti la stanga pe drumul forestier Horodnicu Mare; mergeti inainte 2 km pana la intersectia acestuia pe dreapta cu drumul forestier Laura; urmati acest drum pentru inca 100 m si ajungeti la Cabana Kaiser Allee.

  2. Dinspre Sucevita sau Gura Humorului / Solca urmati indicatorul Radauti, iar la iesirea din localitatea Marginea parasiti drumul spre Radauti si urmati indicatorul Putna; la 1 km dupa intersectie faceti la stanga pe drumul forestier Horodnicu Mare; mergeti inainte 2 km pana la intersectia acestuia pe dreapta cu drumul forestier Laura; urmati acest drum pentru inca 100 m si ajungeti la Cabana Kaiser Allee.

  3. Dinspre Putna urmati indicatorul Sucevita; dupa intrarea in localitatea Horodnicul de Sus, faceti dreapta pe drumul forestier Horodnicu Mare; mergeti inainte pentru 2 km pana la intersectia acestuia pe dreapta cu drumul forestier Laura; urmati acest drum pentru inca 100 m si ajungeti la Cabana Kaiser Allee.

Deplasarea cu trenul: cea mai apropiata gara se afla la Radauti la o distanta de 8 km fata de cabana. Informatii privind mersul trenurilor din aceasta gara gasiti la adresa web infofer.

Aeroport: Cel mai apropiat aeroport se afla la Suceava Salcea (44km) si opereaza zboruri interne spre Bucuresti, Timisoara, Sibiu precum si zboruri externe catre Roma si Venetia:
web-site aeroport.

Drumetie: Pentru amatorii de drumetii, cabana este accesibila atat dinspre Manastirea Sucevita cat si dinspre Manastirea Putna. Urmariti indicatiile de pe harta traseelor propuse la activitatile de silvoturism.

de ce Kaiser Allee
oferte
rezervari
responsabilitati